Het team

Tandarts - implantoloog

Drs. Said Gharibzada

Said is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn afstuderen is hij als waarnemend tandarts werkzaam geweest in verschillende tandartsenpraktijken. Tijdens zijn studie tandheelkunde heeft hij zich verdiept in het behandelen van wortelkanalen (endodontologie). Niet alleen de opgedane kennis en ervaring maken hem zeer geschikt in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen, maar ook zijn affiniteit voor endodontologie.
Zijn grote passie voor chirurgie en het herstellen van het kauwvermogen, heeft ertoe geleid dat hij in 2011 de tweejarige opleiding Postgraduaat Orale Implantologie heeft gevolgd. Deze heeft hij in 2013 met succes afgerond aan de Universiteit Gent in België. Sindsdien behandelt hij regelmatig patiënten met een wens voor implantaten.

Daarnaast is hij door zijn rustige en vriendelijke behandelstijl zeer geliefd onder angstige en kwetsbare patiënten. Buiten bovengenoemde, neemt Said regelmatig deel aan congressen en cursussen. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen tandheelkunde. Hij is dan ook lid van de KNMT, NVVE en NVOI.

BIG-registratienummer: 49909222202

Tandarts algemeen practicus

MSc. Roksanne Rezaie

Roksanne heeft in 2016 haar tandheelkundige opleiding afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Tijdens haar studie was er veel aandacht voor functieherstel d.m.v. adhesieve tandheelkunde waarbij het gebit op een weefselbesparende wijze werd behandeld. Na haar afstuderen wist zij deze opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Haar uitgangspunt is het behoud van een gezond en functioneel gebit voor het leven.
Zij gaat dan ook altijd voor een maximaal rendement uit de mogelijkheden die de weefselbesparende tandheelkunde biedt.
Daarnaast is Roksanne zeer actief op het gebied van nascholing. Daarbij ligt haar interesse bij de esthetische tandheelkunde. Door regelmatig cursussen te volgen, probeert Roksanne zich daarin verder te bekwamen.
Roksanne is aangesloten bij de KNMT en het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT.

BIG-registratienummer: 29921344502

Tandarts algemeen practicus

Drs. Cees W J Smit

Zijn passie voor tandheelkunde begon toen hij in 1977 tijdens zijn militaire dienstplicht bij toeval de opleiding tot tandartsassistent kreeg. Na zijn dienstplicht heeft hij een aantal jaren als (preventie)-assistent gewerkt. In 1983 rondde hij de avondopleiding VWO af en begon direct met de studie tandheelkunde in Utrecht. In 1988 studeerde hij af als tandarts. Één jaar later begon hij zijn eigen praktijk in Krommenie, waar hij 35 jaar lang met veel liefde zijn passie heeft uitgeoefend. Na 35 jaar een eigen praktijk te hebben gerund, besloot tandarts Smit per 1 juli 2023 zijn werkzaamheden voort te zetten binnen een moderne groepspraktijk, de tandartsenpraktijk Assendelft. Hij hoopt in een rustig tempo nog vele jaren tandheelkundige zorg te kunnen bieden aan zijn patiënten, maar natuurlijk ook te genieten van het prachtige vak dat tandheelkunde heet.

BIG-registratienummer: 79023946002

Tandarts algemeen practicus

Msc. Roos Springer

Roos heeft haar tandheelkundige opleiding afgerond aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Tijdens haar studie heeft ze zich verdiept in de implantologie, een vakgebied waarin ze zich in de toekomst verder zou willen ontwikkelen. Wat haar aanspreekt in de tandheelkunde is de nauwkeurigheid die nodig is voor het vak, in combinatie met het sociale aspect. Ze vindt het dan ook erg belangrijk dat patiënten zich bij haar op hun gemak voelen.

Verder vindt ze het belangrijk om haar kennis up-to-date te houden. Daarom staan er meerdere cursussen en congressen op haar programma. Daarnaast doet ze haar best zoveel mogelijk ervaring op te doen door werkzaam te zijn in verschillende tandartspraktijken. Roos is dan ook aangesloten bij de KNMT.

BIG-registratienummer: 99933606102

Tandarts algemeen practicus

Msc. Layla El Aisati

Mijn naam is Layla. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en sinds december 2023 ben ik teamlid van de mooie en moderne Tandartsenpraktijk Assendelft. Mijn doel is het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan elke patiënt, waarbij het welzijn van mijn patiënten voorop staat. Ik geloof in een persoonlijke benadering, waarbij ik de tijd neem om te luisteren naar de wensen en zorgen van mijn patiënten. Samen streven we naar oplossingen die voldoen aan hun zorgwensen.

Mijn doel is niet alleen om de mondgezondheid te verbeteren, maar ook om het vertrouwen en comfort van mijn patiënten te waarborgen. Als jonge tandarts ben ik zeer leergierig en gemotiveerd om mijn tandheelkundige vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit doe ik door het volgen van diverse nascholingscursussen van het KRT (Kwaliteitsregister Tandheelkunde) en het bijwonen van lezingen door ervaren praktijkmensen.

Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij de restauratieve tandheelkunde, waarbij ik streef naar het herstellen en verbeteren van de natuurlijke schoonheid van het gebit. Met al deze aspecten ben ik toegewijd aan het hebben van een positieve impact op de tandheelkundige gezondheid en het welzijn van mijn patiënten.

BIG-registratienummer: 19933608102

Mondhygienist

Belal Salemy

Belal is een onmisbaar gezicht binnen onze praktijk. Zijn doel is het leveren van zorg waarbij de patiënt centraal staat. Hij is enthousiast, consciëntieus en neemt graag de tijd voor zijn patiënten. Door grote diversiteit binnen de patiëntenpopulatie, vindt Belal dat er geen sprake kan zijn van een uniforme behandelstrategie. Dat betekent dat hij voor elke patiënt een behandelplan samenstelt dat nauw aansluit op de wensen en behoeften van de patiënt.
Naast het uitvoeren van gebitsreiniging en het geven van instructie, gaat Belal zijn passie uit naar de parodontologie en implantologische nazorg.

Mondhygienist i.o.

Amir Etminan

Amir is een gedreven en vriendelijke zorgverlener die altijd streeft naar een topresultaat. Zijn doel is dan ook om samen met de patiënt te werken aan het verkrijgen en behouden van een mooi en gezond gebit. Hij informeert de patiënt duidelijk en zorgt ervoor dat de behandelingen zo aangenaam mogelijk verlopen. Samen met Amir kunt u verzekerd zijn van een brandschoon gebit, en met zijn adviezen houdt u dat ook zo.

Paropreventie assistente

Nermin Oorthuis

Nermin heeft na het behalen van haar diploma preventie assistente de opleiding paropreventie assistente gedaan. Als paropreventie assistente behandelt Nermin zelfstandig patiënten met een licht tot matig ontstoken tandvlees. Ze doet gebitsreiniging bij deze groep patiënten. Ook patiënten met parodontitis die na behandeling bij de mondhygiënist een stabiele situatie bereikt hebben, kunnen op een gegeven moment voor de nazorg behandeld worden door Nermin. Daarnaast houdt Nermin zich bezig met het geven van preventieve voorlichting en mondhygiëne instructie aan jonge patiënten en kan in opdracht van tandarts gebitselementen sealen bij kinderen. Tijdens de halfjaarlijkse controle, zal de tandarts altijd kijken of u tandsteen heeft en hoe diep het zit. Aan de hand hiervan bepaalt hij/ zij of er een behandeling nodig is bij de paropreventie assistente of bij de mondhygiënist.

Preventie Assistente

Carola van Vugt

Carola is al sinds 2004 een bekend gezicht binnen de tandartsenpraktijk Assendelft. Samen met onze implantoloog en haar collega Suzanne vormt zij een vast team voor implantologie. Door haar vriendelijke en vertrouwde werkwijze weet ze de patiënten op hun gemak te stellen. Voor Carola is het een plezier wanneer de patiënt met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat.

Allround tandartsassistente

Suzanne ter Maten

Sinds 2019 werkt Suzanne met veel enthousiasme binnen de tandartsenpraktijk Assendelft. Met haar proactieve houding en betrokkenheid bij patiënten draagt zij bij aan het welslagen van een behandeling.

Stoelassistente

Maaike Min

Maaike staat bekend om haar kalme en vertrouwde werkwijze. Hierdoor is zij dan ook zeer geliefd onder haar collega’s en patiënten.

Balie-assistente

Parmida Nejad Mahjoub

Parmida staat bekend om haar adequate werkwijze. Met haar vriendelijke glimlach en benadering ontvangt Parmida de patiënten in onze tandartsenpraktijk. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het indienen van aanvragen en het plannen van afspraken.

Stoelassistente

Vanity Bos

Vanity is een betrouwbare kracht binnen Tandartspraktijk Assendelft. Met haar positieve werkhouding draagt Vanity bij aan een prettige behandelsfeer. Zij laat zich dan ook niet uit het veld slaan door soms grote uitdagingen, maar weet hier altijd weer een positieve draai aan te geven.

Allround tandartsassistente

Brenda Meintjens

Brenda straalt een en al kalmte uit, wat bijzonder prettig is voor mensen die toch opzien tegen een bezoek aan de tandartspraktijk.