Het team

Tandarts - implantoloog

Drs. Said Gharibzada

Said is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn afstuderen is hij als waarnemend tandarts werkzaam geweest in verschillende tandartsenpraktijken. Tijdens zijn studie tandheelkunde heeft hij zich verdiept in het behandelen van wortelkanalen (endodontologie). Niet alleen de opgedane kennis en ervaring maken hem zeer geschikt in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen, maar ook zijn affiniteit voor endodontologie.
Zijn grote passie voor chirurgie en het herstellen van het kauwvermogen, heeft ertoe geleid dat hij in 2011 de tweejarige opleiding Postgraduaat Orale Implantologie heeft gevolgd. Deze heeft hij in 2013 met succes afgerond aan de Universiteit Gent in België. Sindsdien behandelt hij regelmatig patiënten met een wens voor implantaten.

Daarnaast is hij door zijn rustige en vriendelijke behandelstijl zeer geliefd onder angstige en kwetsbare patiënten. Buiten bovengenoemde, neemt Said regelmatig deel aan congressen en cursussen. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen tandheelkunde. Hij is dan ook lid van de KNMT, NVVE en NVOI.

BIG-registratienummer: 49909222202

Tandarts algemeen practicus

MSc. Roksanne Rezaie

Roksanne heeft in 2016 haar tandheelkundige opleiding afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Tijdens haar studie was er veel aandacht voor functieherstel d.m.v. adhesieve tandheelkunde waarbij het gebit op een weefselbesparende wijze werd behandeld. Na haar afstuderen wist zij deze opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Haar uitgangspunt is het behoud van een gezond en functioneel gebit voor het leven.
Zij gaat dan ook altijd voor een maximaal rendement uit de mogelijkheden die de weefselbesparende tandheelkunde biedt.
Daarnaast is Roksanne zeer actief op het gebied van nascholing. Daarbij ligt haar interesse bij de esthetische tandheelkunde. Door regelmatig cursussen te volgen, probeert Roksanne zich daarin verder te bekwamen.
Roksanne is aangesloten bij de KNMT en het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT.

BIG-registratienummer: 29921344502

Tandarts algemeen practicus

MSc. Khushboo Sedighi

Khushboo heeft na het afronden van de master Neurowetenschappen, haar tandheelkundige opleiding in 2019 afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in het behandelen van kinderen. En na haar afstuderen is zij gelijk als waarnemend tandarts fulltime werkzaam geweest in Haarlem.
Om kwalitatieve mondzorg te kunnen waarborgen vindt Khushboo de persoonsgerichte aandacht van groot belang. De sociale kant van het werk spreekt haar enorm aan. Ze heeft ook veel plezier in het behandelen van kinderen en vindt het belangrijk dat onze aankomende generaties een goed gezond gebit behouden. Verder staan de nodige cursussen en congressen op het programma om up-to-date te blijven betreffende de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Zij is dan ook lid van de KNMT.

BIG-registratienummer: 19925679402

Mondhygienist i.o.

Belal Salemy

Belal is een onmisbaar gezicht binnen onze praktijk. Zijn doel is het leveren van zorg waarbij de patiënt centraal staat. Hij is enthousiast, consciëntieus en neemt graag de tijd voor zijn patiënten. Door grote diversiteit binnen de patiëntenpopulatie, vindt Belal dat er geen sprake kan zijn van een uniforme behandelstrategie. Dat betekent dat hij voor elke patiënt een behandelplan samenstelt dat nauw aansluit op de wensen en behoeften van de patiënt.
Naast het uitvoeren van gebitsreiniging en het geven van instructie, gaat Belal zijn passie uit naar de parodontologie en implantologische nazorg.

Paropreventie assistente

Nermin Oorthuis

Nermin heeft na het behalen van haar diploma preventie assistente de opleiding paropreventie assistente gedaan. Als paropreventie assistente behandelt Nermin zelfstandig patiënten met een licht tot matig ontstoken tandvlees. Ze doet gebitsreiniging bij deze groep patiënten. Ook patiënten met parodontitis die na behandeling bij de mondhygiënist een stabiele situatie bereikt hebben, kunnen op een gegeven moment voor de nazorg behandeld worden door Nermin. Daarnaast houdt Nermin zich bezig met het geven van preventieve voorlichting en mondhygiëne instructie aan jonge patiënten en kan in opdracht van tandarts gebitselementen sealen bij kinderen. Tijdens de halfjaarlijkse controle, zal de tandarts altijd kijken of u tandsteen heeft en hoe diep het zit. Aan de hand hiervan bepaalt hij/ zij of er een behandeling nodig is bij de paropreventie assistente of bij de mondhygiënist.

Tandartsassistente

Carola van Vugt

Carola is al sinds 2004 een bekend gezicht binnen de tandartsenpraktijk Assendelft. Samen met onze implantoloog en haar collega Jo-Ann vormt zij een vast team voor implantologie. Door haar vriendelijke en vertrouwde werkwijze weet ze de patiënten op hun gemak te stellen. Voor Carola is het een plezier wanneer de patiënt met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat.

Tandartsassistente

Jo-Ann Izaac

Jo-Ann werkt sinds 2005 met heel veel plezier en passie als tandartsassistente. Door haar kalme en voorspelbare werkwijze weet zij de behandeling soepel te laten verlopen. Zij beschrijft haar team als een gedreven team dat samenwerkt aan een goede mondgezondheid voor elke patiënt.

Tandartsassistente

Suzanne ter Maten

Sinds 2019 werkt Suzanne met veel enthousiasme binnen de tandartsenpraktijk Assendelft. Met haar proactieve houding en betrokkenheid bij patiënten draagt zij bij aan het welslagen van een behandeling.

Tandartsassistente

Sharon van Russel

Sharon staat bekend om haar kalme en vertrouwde werkwijze. Door haar vriendelijke en professionele werkhouding is zij zeer geliefd onder haar collega’s en patiënten.