Tandarts Wormerveer

Onze Tandartsenpraktijk: ook in Wormerveer topzorg voor uw gebit

Gebitszorg is anno 2022 veel meer dan een controle bezoekje en het vullen van een gaatje. Bij Tandartsenpraktijk Assendelft kunt u ook vanuit Wormerveer terecht voor een grote verscheidenheid aan behandelingen voor een optimaal gebit. Een deskundig team van tandartsen en mondhygiënisten staat met de allernieuwste technieken garant voor topzorg aan uw gebit.

TP Assendelft heeft inmiddels een regionale uitstraling in Noord-Holland en dat betekent dat ook inwoners van Wormerveer bij onze tandartspraktijk  van harte welkom zijn.

Mondhygiëne

Dat mondhygiëne voor elk gebit van levensbelang is, hoef je niemand meer uit te leggen. Een goede mondhygiëne voorkomt gaatjes, slechte adem en tandvleesaandoeningen. Het gaat zelfs nog veel verder, zo is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. Een slechte mondgezondheid is ook van invloed op uw algemene gezondheid. Het risico op lichamelijke aandoeningen, zoals hartaanval, beroerte, slecht gecontroleerde diabetes mellitus, en andere aandoeningen verhogen als de mondhygiëne niet op orde is.

Heeft u de tandarts in Wormerveer nodig? Denkt u dan aan ons, wij zijn u graag van dienst met een uitmuntende dienstverlening.

Tandarts in de regio Wormerveer

In de kern zijn en blijven wij de tandarts die uw gebit zo optimaal mogelijk wil behandelen. Dus wij zien u graag twee keer per jaar voor een mondonderzoek om van daaruit een verder behandelplan op te stellen indien nodig. Het spreekt voor zich dat u voor algemene tandheelkunde maar ook voor wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen of klikprotheses, ook vanuit Wormerveer, bij ons terecht kunt.

Facings

In onze tandartspraktijk helpen wij u graag met facings of het behandelen van witte vlekken op uw tanden. In onze tandartspraktijk werken we met composiet en porseleinen facings. Dat doen we na een intakegesprek en zorgvuldige beoordeling van uw gebit en tandvlees.

Storende witte vlekken, vaak op de voortanden, behandelt TP Assendelft met nano-infiltratietechniek. Daardoor kunnen porositeit en, de dure naam van die witte vlekken, worden opgevuld met kunsthars. Dat leidt heel vaak tot een goed en langdurig resultaat. Tandarts Wormerveer bedient u graag met goede adviezen, en staat voor persoonlijke aandacht.

Persoonlijk

Natuurlijk streven wij naar de beste kwaliteit om het hoogst mogelijke resultaat te bereiken. Maar wij geloven er ook heilig in dat dat niet kan zonder persoonlijke aandacht voor de patiënt. Wij willen de tandarts zijn waar u zich op het gemak voelt, hoe lastig dat soms ook is. Onze hoogopgeleide medewerkers zullen daar alles aan doen. Dat zult u ervaren wanneer u zich als inwoner van Wormerveer bij ons inschrijft!

Bekijk hier een sfeerimpressie van onze mooie tandartsenpraktijk.