Tandarts Koog aan de Zaan

Tandartsenpraktijk Assendelft: ook in Koog aan de Zaan topzorg voor uw gebit

Gebitszorg is anno 2022 veel meer dan een controle bezoekje en het vullen van een gaatje. Bij Tandartsenpraktijk Assendelft kunt u ook vanuit Koog aan de Zaan terecht voor een grote verscheidenheid aan behandelingen voor een optimaal gebit. Een deskundig team van tandartsen en mondhygiënisten staat met de allernieuwste technieken garant voor topzorg aan uw gebit.

Persoonlijk

Natuurlijk streven wij naar de beste kwaliteit om het hoogst mogelijke resultaat te bereiken. Maar wij geloven er ook heilig in dat dat niet kan zonder persoonlijke aandacht voor de patiënt. Wij willen de tandarts zijn waar u zich op het gemak voelt, hoe lastig dat soms ook is. Onze hoogopgeleide medewerkers zullen daar alles aan doen. Dat zult u ervaren wanneer u zich als inwoner van Koog aan de Zaan bij ons inschrijft!

Bent u benieuwd naar onze praktijk? Bekijk hier een kleine sfeerimpressie

Mondhygiëne

Dat mondhygiëne voor elk gebit van levensbelang is, hoef je niemand meer uit te leggen. Een goede mondhygiëne voorkomt gaatjes, slechte adem en tandvleesaandoeningen. Het gaat zelfs nog veel verder, zo is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. Een slechte mondgezondheid is ook van invloed op uw algemene gezondheid. Het risico op lichamelijke aandoeningen, zoals hartaanval, beroerte, slecht gecontroleerde diabetes mellitus, en andere aandoeningen verhogen als de mondhygiëne niet op orde is.

Tandarts in de regio koog aan de zaan

In de kern zijn en blijven wij de tandarts die uw gebit zo optimaal mogelijk wil behandelen. Dus wij zien u graag twee keer per jaar voor een mondonderzoek om van daaruit een verder behandelplan op te stellen indien nodig. Het spreekt voor zich dat u ook voor wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen of klikprotheses, ook vanuit Koog aan de Zaan, bij onze tandarts terecht kunt.

Facings

In onze tandartspraktijk helpen wij u graag met facings of het behandelen van witte vlekken op uw tanden. In onze tandartspraktijk werken we met composiet en porseleinen facings. Dat doen we na een intakegesprek en zorgvuldige beoordeling van uw gebit en tandvlees.

Storende witte vlekken, vaak op de voortanden, behandelt TP Assendelft met nano-infiltratietechniek. Daardoor kunnen porositeiten, de dure naam van die witte vlekken, worden opgevuld met kunsthars. Dat leidt heel vaak tot een goed en langdurig resultaat.

Tandarts Koog aan de Zaan nodig ? Denkt u dan aan ons, wij zijn u graag van dienst met een excellente dienstverlening.

Onze overige behandelingen

Algemene tandheelkunde

Lees meer →

Kindergebit

Lees meer →

Mondhygiëne

Lees meer →

Witte vlekken behandelen

Lees meer →

Tanden bleken

Lees meer →

Implantaten

Lees meer →