Tanden bleken

Tandartsenpraktijk Assendelft

Tanden bleken

Tanden bleken wordt steeds populairder en de vraag om bleekbehandeling stijgt. De tanden en kiezen kunnen donkerder worden door o.a. kleurstoffen in voedingsmiddelen. Door te bleken kunt uw tanden enkele tinten lichter maken en geeft uw lach weer een frissere uitstraling.
Er zijn verschillende manieren om tanden te bleken. Uit onderzoek blijkt dat “thuisbleken” de meest veilige manier is om tanden te bleken. Daarom maken wij bij de Tandartsenpraktijk Assendelft gebruik van thuisbleken. De tandarts kijkt vooraf of uw tanden en kiezen geschikt zijn voor bleken. Vervolgens worden er afdrukken gemaakt van de boven- en onderkaak. Op deze afdrukken worden bleekmallen gemaakt waarmee u thuis kunt gaan bleken.
Twee weken later voordat u met de mallen aan de slag gaat krijgt u een professionele gebitsreiniging en instructies over het bleken. De bleekgel zit in speciale spuitjes waarmee u de gel aanbrengt. Door de mallen ongeveer half uur per dag en gedurende 2 weken te dragen krijgt u een mooi resultaat.

Onze overige behandelingen

Algemene tandheelkunde

Lees meer →

Kindergebit

Lees meer →

Mondhygiëne

Lees meer →

Witte vlekken behandelen

Lees meer →

Tanden bleken

Lees meer →

Implantaten

Lees meer →